fbpx

Pakej 2H1M Kundasang.

pakej 2h1m kundasang

Pakej 2h1m di Kundasang ini adalah salah satu pakej kami selain Pakej Daytrip, Pakej 3h2m, Pakej 4h3m dan Pakej 5h4m di Sabah. Pakej Percutian ini adalah ground pakej iaitu pakej penginapan dan kenderaan bersama pemandu. Selain Mudah dan Jimat, pakej ini menjadi piihan ramai pelancong yang ingin bercuti di Kundasang.

1 Malam di Kundasang

HARI PERTAMA (KUNDASANG TRIP)

HARI KEDUA (KUNDASANG TRIP)

⭕ Untuk penginapan di Kota Kinabalu & Kundasang, pelanggan boleh memilih untuk tinggal di hotel atau homestay. Harga berbeza mengikut permintaan pelanggan


Kenapa Trip Bercuti Kami Berbeza Dari Yang Lain?

trip murah bercuti ke sabah
Kami memberikan Trip Layanan Ala Keluarga Untuk Pelancong Yang Bercuti Bersama Kami. Pastinya Meninggalkan Kenangan Paling Indah Dalam Hidup Anda!
tour guide di sabah
Pemandu Pelancong Yang Mesra, Berdisiplin & Menepati Masa. Kami Amat Mementing Kepuasan Pelanggan Apabila Mengikuti Trip Bercuti Kami Di Sabah
scene gunung kinabalu
Pemandu Pelancong Kami Handal & Pakar Mencari Pemandangan Yang Indah Untuk Dijadikan Latar Belakang Sesi Fotografi Anda Bersama Keluarga!
pakej percutian sabah mesra OKU
Trip Bercuti Yang Mesra OKU. Kami Menyesuaikan Tempat & Jadual Lawatan Supaya Mudah & Senang Untuk Golong Orang Kurang Upaya Ini Dapat Mengikuti Program Semasa Melancong.
jadual lawatan 4h3m kundasang
Trip Kami Juga Mengutamakan Kebajikan Warga Emas Ketika Bercuti Bersama Kami Di Sabah. Jadual & Tempat Lawatan Diubahsuai & Fleksibel Supaya Warga Emas Dapat Bercuti Dengan Gembira!
pakej percutian bajet di sabah
Pakej Fleksibel & Mengikut Kesesuaian Bajet Pelancong. Ada Pelancong Yang Selesa Menginap Di hotel, Ada Juga Yang Selesa Di Homestay. Semua Terletak Kepada Anda, Ikut Selera…!

Apa Kata Pelanggan Kami?

bercuti keluarga sabah 2020
pakej daytrip sabah
trip melancong murah ke sabah
pakej percutian murah di sabah

Bercuti lebih MUDAH bersama kami!

“Trip Layanan Ala Keluarga!”

Artikel Berkaitan:

  1. 25 Lokasi Tarikan Pelancong Di Kundasang & Ranau
  2. 15 Tips Percutian Kundasang Yang Harus Anda Tahu

Whatsapp Pembantu Anda Sekarang! Pilih & Klik!

AMYRULL SUZATEAM
Amyrull
RABIATUL SUZATEAM
Rabiatul
rafail suzateam
Rafail

4 days 3 night kota kinabalu package bercuti di kundasang blog bercuti ke sabah blog percutian ke sabah daytrip pakej sabah ground pakej 3h2m sabah kereta sewa kota kinabalu kereta sewa kota kinabalu airport kereta sewa sabah kota kinabalu car rental kota kinabalu tour package kundasang tour package pakej 2 hari 1 malam kundasang pakej cuti sabah pakej honeymoon sabah pakej melancong ke sabah pakej murah 3h2m sabah pakej murah bercuti ke sabah pakej murah ke sabah pakej murah melancong ke sabah pakej percutian 3 hari 2 malam sabah pakej percutian 3h2m sabah pakej percutian ke kota kinabalu pakej percutian ke kundasang pakej percutian kundasang pakej percutian sabah pakej percutian sabah 2 hari 1 malam pakej sabah pakej sabah 4 hari 3 malam panduan bercuti di sabah panduan melancong di sabah percutian keluarga ke sabah rent a car kota kinabalu sabah local tour package sabah muslim tour sabah tour package sabah travel package tempat menarik di sabah tempat pelancongan di sabah tips bercuti di sabah Tips melancong ke Sabah travel ke kundasang trip ke kundasang sabah trip keluarga ke sabah trip ke sabah