fbpx

Kereta Sewa Di Kota Kinabalu

kereta sewa kota kinabalu

Ingin bercuti di Kota Kinabalu? Kami menyediakan servis kereta sewa & van pada harga yang berpatutan, murah dan penghantaran PERCUMA ke Airport Kota Kinabalu.

Suza Holidays Sdn Bhd yang berdaftar dan berlesen dengan Kementerian Pelancongan dan juga MATTA adalah syarikat lokal Sabah yang berpusat di Kota Kinabalu.

Pejabat kami di Aeropod Commercial Square yang hanya mengambil masa 5-10 minit perjalanan dari Lapangan Terbang Kota Kinabalu.

pakej lawatan sabah 2020

Baiklah…

Jom kita lihat serba sedikit kereta yang kami sewakan di sini ya? 😉

Perodua Axia 1.0 cc

sewa kereta murah di Kota Kinabalu

110/Hari

100/Hari (sewaan 3-5 hari)

Siapa tak kenal kereta kompak dan ‘kiut’ buatan Malaysia ni kan?

Untuk anda yang inginkan kereta yang bajet dan murah, korang boleh pilih kereta ni dengan sewaan serendah RM100/hari untuk sewaan 3-5 hari.

Perodua Bezza 1.3 cc

sewa bezza kota kinabalu

140/Hari

120/Hari (sewaan 3-5 hari)

Kereta Bezza keluaran terbaru Perodua ni memang terbaik!

Laju dan ‘save’ minyak, memang jadi pilihan customer untuk kereta sewa di Sabah!

Proton Exora 1.6 cc Turbo

kota kinabalu car rental (2)

200/Hari

180/Hari (sewaan 3-5 hari)

MPV exora keluaran Proton ni memang ‘padu’ untuk dijadikan ‘tunggangan’ jika anda nak bercuti di Kota Kinabalu-Kundasang. 

Ini kerana dengan enjin 16. cc Turbo amat sesuai untuk mendaki jalan ke Kundasang yang berbukit-bukau dan berliku. Di samping itu, antara kereta sewa kami yang murah di Sabah.

Perodua Myvi 1.3 cc

Rental Cars kota kinabalu

130/Hari

120/Hari (sewaan 3-5 hari)

Myvi ni pun kira ‘Fevret’ kereta sewa murah di Sabah bagi pelancong-pelancong yang datang ke mari. Kompak dan Jimat minyak!

Toyota Innova 2.0 cc

kota kinabalu car rental

280/Hari

250/Hari (sewaan 3-5 hari)

Innova 7 seater ni memang sesuai bagi anda yang pentingkan keselesaan bila datang ke Sabah. Kereta sewa di airport Kota Kinabalu ini akan siap menunggu anda, landing je terus ambil kereta, mudah bukan?

Nissan Urvan NV350 2.8 cc

Rental Cars sabah

300/Hari

280/Hari (sewaan 3-5 hari)

Van 14 seater ini memang sesuai untuk kumpulan atau keluarga besar yang berhajat nak ronda-ronda ke Sabah. Dengan kapasiti enjin 2.8 cc Turbo, memang ‘gagah’ mendaki jalan yang berbukit!

Van sewa ini juga kami akan hantar kepada anda secara PERCUMA ke airport Kota Kinabalu.

oPSSS…!

Kejap-kejap…

Pertama kali ke Sabah?

Korang kena baca post 25 Lokasi Menarik di Kundasang & Ranau ni… 😉

van sewa sabah

Jenis & Harga kereta sewa di Kota Kinabalu

Jenis

Jenama

Sewa Harian

Sewa 3 Hari Ke Atas

Sewa 7 Hari Ke Atas

Kereta Sedan

Perodua Axia 1.0 cc

110

100

90

Perodua Myvi 1.3 cc

130

120

110

Perodua Bezza 1.3 cc

140

130

110

Proton Saga VVT 1.3cc

140

130

110

Toyota Vios 1.5 cc

200

190

170

Honda City 1.5 cc

200

190

170

Kereta MPV

Perodua Alza 1.5 cc

180

170

150

Proton Exora 1.6 cc

200

190

170

Toyota Avanza 1.5 cc

200

190

170

Toyota Innova 2.0 cc

280

260

240

Hyundai Starex 2.8 cc

500

480

460

4×4

Toyota Hilux 2.4 cc

350

330

300

4×4

Toyota Fortuner 2.8 cc

450

430

400

Van

Toyota Hiace 2.8 cc

300

280

260

Van

Nissan NV 350 2.8 cc

300

280

260

Luxury

Toyota Alphard

750

730

700

Luxury

Toyota Velfire

950

930

900

Latest
MPV

Perodua Aruz 1.5 cc

220

200

180

Latest
MPV

Proton X70

350

330

300

suzacarrental.com

kereta sewa airport kk

8 Sebab anda mesti pilih servis kereta sewa kami

  1. Syarikat berdaftar dengan Kementerian Pelancongan dan MOTAC.
  2. Pilihan kereta yang BARU dan BERSIH.
  3. Back Up team 24/7 untuk segala jenis kecemasan – Kerosakan, Pelanggaran & sebagainya.
  4. Hantar PERCUMA ke Airport Kota Kinabalu & kawasan sekita bandar.
  5. Harga yang berpatutan, MURAH, senang runding.
  6. Syarikat dan Team yang berpengalaman.
  7. Servis CEPAT, PANTAS & MUDAH.
  8. Kereta sentiasa dipastikan  dalam KEADAAN SELAMAT & SENTIASA SERVIS ON-TIME.

Apa kata Pelanggan kami di Kota Kinabalu?

Testimoni Facebook
kereta sewa sabah
Testimoni Google
van sewa kota kinabalu
Testimoni Google
kereta sewa murah sabah

Untuk anda yang pertama kali datang ke Sabah, dan rasa tidak kofiden sangat nak drive sendiri, boleh baca post Tips Percutian Kundasang, Sabah ni ya…? 🙂

Ramai sebenarnya yang anggap kalau nak sewa kereta ni, kena pandu sendiri.

Tapi sebenarnya servis kami lebih banyak dari tu… 😀

Selain menyediakan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri, 

kami juga menyediakan kereta sewa dengan pemandu. Bukan kereta sahaja, van juga boleh order sekali dengan pemandu. So, di sinilah sebenarnya peranan pemandu tu juga merangkap sebagai ‘Tour Guide’ korang…!

‘Tour Guide’ atau Pemandu Pelancong yang berpengalaman sebenarnya memudahkan urusan bercuti anda. Ini kerana mereka sudah faham selok belok jalanraya di Sabah ni. Al maklum la, hari-hari pegang stereng kan, mesti la ‘expert’…! Diorang juga sudah tahu ‘itinerary’ lokasi-lokasi menarik di Sabah. Sudah tentu driver akan dapat susun perjalanan percutian anda di sini…

kereta sewa kk

Selain pemandu juga, kami juga menyediakan kemudahan sewa ‘Baby Chair’ & ‘Stroller’.

Jadi korang tak payah la penuhkan luggage korang dengan stroller ya? 

Sewa dari serendah RM10 sahaja… ! 😀

kereta sewa airport kota kinabalu

Jika anda ingin menggunakan perkhidmatan kereta sewa kami di Kota Kinabalu,

Layari laman web kami di suzacarrental.com

Atau Whatsapp Pegawai Pemasaran (Rabiatul) kami di bawah:

Leave a Comment